Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Ετήσια σύναξη ομάδας πρωτοβουλίας Βαλμαδιωτών Αθήνας.

Αθήνα, 12 Μαρτίου 2017
Θέμα: «Ετήσια σύναξη ομάδας πρωτοβουλίας Βαλμαδιωτών Αθήνας».

Η ομάδα πρωτοβουλίας των Βαλμαδιωτών της Αθήνας πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στην περιοχή των Άνω Ιλισίων, την πρώτη ετήσια σύναξή της.

Παρευρέθηκαν αρκετοί Βαλμαδιώτες Το κλίμα ήταν εορταστικό και εγκάρδιο, όπως πάντα. Μεταξύ άλλων έγινε ενημέρωση και συζήτηση για τα παρακάτω θέματα:
  1. Ενημερώθηκαν ότι από τη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας έγινε ανασύσταση της Βαλμάδας ως ξεχωριστής ενορίας, με εφημέριο τον π. Ευστάθιο Καραδήμα.
  2. Ενημερώθηκαν ότι έγινε μερική αποπεράτωση των εργασιών στο ενοριακό κέντρο του χωριού.
  3. Ενημερώθηκαν για ζητήματα του χωριού, όπως η βελτίωση του οδικού δικτύου Θεριακησίου- Βαλμάδας- Δρομίστας, η υδροδότηση του χωριού κατά τους θερινούς μήνες και η ανάγκη γεώτρησης.
  4. Συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την ευπρέπεια του ναού του Αγίου Δημητρίου και προστασία των τοιχογραφιών του από την υγρασία.
  5. Έγινε αξιολόγηση του περσινού τρίτου ανταμώματος στη γενέτειρά τους Βαλμάδα.
  6. Συζήτησαν τον προγραμματισμό τέταρτου ανταμώματος στη Βαλμάδα στο δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου 2017 (με πιθανή ημερομηνία το Σάββατο 19-08-17). Εξουσιοδοτήθηκε για το σκοπό η Οργανωτική Επιτροπή σε μελλοντική συνάντηση της να κάνει τη σχετική προετοιμασία.
ομάδα Πρωτοβουλίας Βαλμαδιωτών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

BAΛΜΑΔΑ ΒΑΛΤΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ: ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 48 ΧΡΟΝΙΑ!